Κατασκηνωτικό πρόγραμμα για τα παιδιά εκπαιδευτικών, μελών της ΟΛΜΕ

400 περίπου παιδιά εκπαιδευτικών, μελών της ΟΛΜΕ, ηλικίας 6-14 ετών θα φιλοξενηθούν για 11 ήμερες σε παιδικές κατασκηνώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες/όλοι οι καθηγητές και καθηγήτριες, μόνιμοι και αναπληρωτές που έχουν καταβάλλει, στις Ε.Λ.Μ.Ε. που ανήκουν, τη συνδρομή τους για το έτος 2014-2015.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει αυστηρά μέχρι την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 να στείλουν την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα καθώς και τη βεβαίωση (σκαναρισμένη) από την αντίστοιχη Ε.Λ.Μ.Ε. ότι έχει πληρωθεί η συνδρομή για το 2014-15, και την κάρτα μέλους της Ο.Λ.Μ.Ε. (σκαναρισμένη).

Η αποστολή των δικαιολογητικών θα γίνει αποκλειστικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στη διεύθυνση: kataskinoseisolme@gmail.com. (Προσοχή: με κανένα άλλο τρόπο δεν θα γίνουν δεκτές οι αιτήσεις και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.)

Η επιλογή της κατασκήνωσης θα γίνει από τους γονείς, από τους καταλόγους των κατασκηνώσεων που θα ανακοινωθούν με την πρόσκληση. Καλύπτεται οποιαδήποτε κατασκηνωτική περίοδος επιλεγεί.

Η επιλογή των παιδιών, εάν ο αριθμός ξεπεράσει τα 400, θα γίνει με ηλεκτρονική κλήρωση στις 22 Μαΐου 2015. Η κλήρωση θα γίνει στο όνομα των γονέων, ώστε αν υπάρχουν αδέλφια αυτόματα να κληρώνονται και αυτά.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.
Για να κατεβάσετε την Αίτηση Συμμετοχής πατήστε εδώ.
Για να δείτε τα τηλέφωνα των μελών των ΔΣ των ΕΛΜΕ πατήστε εδώ.