Χ.Α.Ν. ΠΗΛΙΟ


Λίγα λόγια...

Οι ανθρώπινες σχέσεις και ο σεβασμός της προσωπικότητας είναι οι διαρκείς στόχοι. Μέλημα μας σε καθημερινή βάση είναι η ισορροπία μεταξύ ψυχαγωγίας - εκπαίδευσης-διασκέδασης. Στόχος είναι η σωστή και ομαλή ένταξη του παιδιού στο κοινωνικό σύνολο μέσα από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, μαθαίνοντας να λειτουργεί ως μέλος της ομάδας σε μία ευρύτερη κοινωνία με δομή, οργάνωση και θεσμούς. Ο κατασκηνωτής δρα συγχρόνως και ως μονάδα, οπότε μαθαίνει να αυτοσυντηρείται, να αποκτά αυτοπεποίθηση, μαθαίνει την συνεργασία, την επικοινωνία, τον αλληλοσεβασμό, την συντροφικότητα και την αλληλοβοήθεια.
Αγόρια και κορίτσια συμμετέχουν καθημερινά στη πολύπλευρη διαδικασία της κατασκηνωτικής ζωής, μαθαίνουν παίζοντας και διασκεδάζοντας να σέβονται την προσωπικότητα και διαφορετικότητα του καθενός, βιώνουν την έννοια της ισότητας, μυούνται στο διάλογο και τις συλλογικές διαδικασίες και προπαντός ζουν έντονα τη φιλία και την αγάπη για τον συνάνθρωπο.
Καμιά άλλη κατασκήνωση δεν έχει να επιδείξει τόσα πολλά. Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε η πρώτη κατασκήνωση στην Ελλάδα! Η φιλοσοφία μας κάνει τη διαφορά.
 

Μάθετε περισσότερα
 • Υπεύθ. Επικοινωνίας:

   Πλεξίδας Γεώργιος
 • Τηλ. κατασκήνωσης:

  2426031221
 • Τηλ. γραφείων:

  2316001000
 • FAX:

  2426031155

Πού θα βρείτε

Διεύθυνση κατασκήνωσης:
Άγιος Ιωάννης Πήλιο
37012 Τσαγκαράδα
Ελλάδα