ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ...


Λίγα λόγια...

Η κατασκήνωση «Μια φορα κι εναν καιρό..» είναι κατασκήνωση οικογενειακού χαρακτήρα όπου όλοι γνωρίζουν όλους, όλοι είναι μια μεγάλη υπέροχη παρέα, κανείς δεν είναι μόνος του. Είμαστε ο ιδανικότερος χώρος για να κοινωνικοποιηθεί ένα παιδι και να περάσει απο το εγώ στο εμείς και να χτίσει παντοτινές φιλίες.

Οργανώνουμε ιδανικές διακοπές με ασφαλείς εγκαταστάσεις και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό. Σε μας βρίσκει κανείς τη σοβαρότητα και το σεβασμό που αξίζει κάθε παιδί. Όλες μας οι δραστηριότητες στοχεύουν στο να αναπτυχθεί αρμονικά τόσο το σώμα όσο η ψυχή αλλα και το πνεύμα του κάθε κατασκηνωτή.

Έτσι σε κάθε αθλητική δραστηριότητα ομαδική ή ατομική, στα extreme sports, στην ποδηλασία, στην ιππασία, στον στίβο κτλ. εκτός από την άσκηση του σώματος καλλιεργείται η ευγενής άμιλλα και το αθλητικό πνεύμα. 

Στις ψυχαγωγικές δραστηριότητες είμαστε πρωτοπόροι γιατι εκτός απο τις ψυχαγωγικές θεματικές βραδιές, τη μουσική, το χορό και τα νυχτερινά παιχνίδια είμαστε η μοναδική κατασκήνωση που οργανώνουμε θεατρικό παιχνίδι και επιπλέον προσφέρουμε την υπέροχη εμπειρία τουμαύρου θεάτρου το οποίο έχουμε εξελίξει καλλιτεχνικά σε ικανοποιητικό βαθμό.

Στις ιδιαίτερα προσφιλείς δραστηριότητες για τους κατασκηνωτές μας περιλαμβάνονται η πισίνα, η τεράστια νεροτσουλήθρα μας καθώς και τοκαθημερινό κολύμπι στην υπέροχη γαλάζια θάλασσα της Νέας Σκιώνης, Χαλκιδικής.

Μάθετε περισσότερα
 • Υπεύθ. Επικοινωνίας:

   Δήμητρα Γωγάκου
 • Τηλ. κατασκήνωσης:

  23740-71710
 • Τηλ. γραφείων:

  2310-256788
 • FAX:

  2310-256618, 23740-71040

Πού θα βρείτε

Διεύθυνση κατασκήνωσης:
Νέα Σκιώνη Χαλκιδική
Ελλάδα